Úgy gondoltam, hogy a mai ünnep alkalmából mindenképpen kell feltennem egy új receptet. Ezt a desszertet nem a bonyolultsága miatt választottam, hiszen tejberizst mindenki tud készíteni. Inkább azért, hátha ötletet adok egy gyors vendégváró édességhez. Szombaton nagyon meleg volt és vendégeket vártunk este, biztos voltam benne, hogy nem fogok a sütő mellett állni, viszont jó lenne valami gyors édesség. Volt otthon eper, így kitaláltam ezt a mutatós (és a vendégek szerint is) nagyon fincsi desszertet. Mindenkinek nagyon tetszett!
A tejberizst elkészítjük (én ehhez a tupperes mikrós rizsfőzőt használom; szenzációs! Ha valakit érdekel ebben a tejberizs elkészítése, írjon és elküldöm a receptet.
Közben az epret leturmixoltam és cukrot kevertem hozzá. Üvegedényben, vagy fagyis kehelyben rétegeztem a tejberizst és az epres mártást, hogy mutatós legyen. A tetejére félbevágott epret és mentalevelet tettem (van a kertben a mojito koktél miatt o)) Szerintem most, amíg tart az eperszezon érdemes kipróbálni!A tejberizst elkészítjük (én ehhez a tupperes mikrós rizsfőzőt használom; szenzációs! Ha valakit érdekel ebben a tejberizs elkészítése, írjon és elküldöm a receptet.