2011. január 4., kedd

Karácsonyi menü: 3. Tojásos töltött karaj

Hozzávalók:
  • 6 szelet karaj
  • 5 tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • 20 dkg gomba gomba (pl. csiperke)
  •   füstölt tarja
  • 1 kaliforniai paprika
Panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • só/ ételízesítő
A hússzeleteket megmossuk, klopfoljuk és sózzuk.
A hagymát olajon dinszteljük, majd hozzáadjuk a tarját. Utána mehet bele a paprika  és a gomba. Mikor minden  megpuhult ráütjük az 5 tojást, és rántotta állagú pépet csinálunk.
Hagyjuk kihűlni, majd a húsokra rakunk egy-egy adagot. Ezután felgöngyöljük, majd hústűvel összetűzzük, hogy ne essen szét és bepanírozzuk és kisütjük.

2 megjegyzés: