2010. szeptember 14., kedd

Gombás melegszendvics

Elkezdtem újfajta melegszendvicseket keresni a neten és egy blogon találtam rá erre, de sajnos nem emlékszem rá melyiken. Mindenesetre nagyon ízlett, különleges és finom!


Hozzávalók:
  • 2 nagy kifli
  • 25 dkg gomba (én egy dobozosat használtam)
  • 2 ek. olívaolaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 dl tejföl
  • 1 dl natúr joghurt
  • 10 dkg tejszínes krémsajt
  • 2 tojássárgája
  • mustár
  • bors
Kikaparjuk a kiflik belsejét és egy tálba tesszük a kifliket pedig egy tepsibe.
Olívaolajon az apróra vágott gombát megpárolom, sózom, borsozom, ha elforrta a levét hozzáadom a zúzott fokhagymát és mustárt.
A kiflibelet én a botmixerhez tartozó aprítóba tettem és morzsává zúztam. Hozzáadjuk  gombát. Beletöltöm a kiflikbe és leöntöm az alábbi keverékkel:
tejföl + tejszínes krémsajt + joghurt + tojássárgája + bors.

1 megjegyzés:

Bianka írta...

Nagyon finom, nagyon szeretem